Dolgos-Nimród Császár

Császárt nagyon könnyű jellemezni, ő A Drótszőrű Magyar Vizsla. Anyukája, mint sokmindenkinek nálunk, Dorisz (Mezőföldi Kajtató Dolgos). Apukája Zöldmáli Extreme, nomen est omen, nem tudok eredményesebb munkakutyát nála ebben a fajtában.
Munkában fáradhatatlan, megalkuvást nem ismerő. Otthon egy nagy maci, aki meg van győződve arról, hogy egy öt kilós öleb és mindenkitől szeretne egy kis simogatást bezsebelni. Osztja a pacsikat, egyébként szobanövényként működik, ha pihenőidő van. Ehhez felveszi a legbambább nézést, amit kutya össze tud hozni- még ebben is tehetséges. Kedvencei többek között a kiállítások, még ma sem jöttünk rá, hogy tudja a 35 kilóját ilyen elegánsan mozgatni. Gyönyörű kívül-belül, ezt eredményei is bizonyítják. Mindenbe száz százalékot belead, meg még egy kicsit. Öröm vele együtt élni és dolgozni, hálásak vagyunk, hogy ő a családunk része lehet.

Császár is THE Hungarian Wirehaired Vizsla. His mother is my foundation bitch, Dorisz, his father is Zöldmáli Extreme: nomen est omen, I don’t know about a wire with such a great achievements in work.
He is an all in one dog. Exceptional worker, full of drive, but a calm, sweet and loving Teddy bear at home. It is very easy to live with him. No matter if it’s hunting, competiting, showing, cuddling on the sofa with daddy, Császár will love that and we love him to the moon and back and are grateful to have him in our family. He is beautiful in and out which is proven by his achievements.

Pedigree : Kattints ide/ Click here

D.o.B.: 2017.04.21
Egészség / Health:

HD-B
ED-0
HUU-clear
F/f
Gonio clear 2018.

Kiállítási eredmények
Show results

Hungária Junior Champion
Hungária Champion
Hungária Show Champion
Fiatal Klubgyőztes 2018.
Fiatal Európagyőztes 2018.
Legeredményesebb DSZMV 2018.
Champion of Champions 2018. + Best in show
JBIS I-III
BOG I-II.
11xBOB
2xBOS

Munka eredmények
Work results

AV
VAV
VMV max pont
ÖTV max pont
MVV II. – 2/10. Országos Regionális Elődöntő, CACT mindenes vizsla verseny
Field Trial Derby győztes
Field Trial Kitűnő II.